Mother Teresa: For the Love of God? (2022) me Titra Shqip

Mother Teresa: For the Love of God? (2022) me Titra Shqip

May. 09, 2022
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë

Sezone dhe episode

1Sezoni 1 May. 09, 2022
10

Regjizori

Regjizori

Aktorët

Mother Teresa isSelf (Archival Footage)
Self (Archival Footage)

Video trailer

Përshkrimi i Filmit

E vërteta e jashtëzakonshme për një nga figurat më të nderuara, por enigmatike, më të diskutueshme dhe komplekse në historinë bashkëkohore. I treguar përmes këndvështrimeve të shumta të atyre që e njihnin më mirë dhe duke u mbështetur në letrat arkivore dhe personale ku dëgjojmë nga Nënë Tereza me fjalët e saj, ky serial tregon historinë mahnitëse të një shenjtoreje të ditëve të mëvonshme.

Mother Teresa: For the Love of God? (2022) me Titra Shqip
Mother Teresa: For the Love of God? (2022) me Titra Shqip
Mother Teresa: For the Love of God? (2022) me Titra Shqip
Mother Teresa: For the Love of God? (2022) me Titra Shqip
Mother Teresa: For the Love of God? (2022) me Titra Shqip
Titulli origjinal Mother Teresa: For the Love of God?
Transmetuar në dt: May. 09, 2022
Përfunduar në dt: May. 23, 2022
Sezone 1
Episodet 3
Kohëzgjatja mesatare 48 minuta
Shpërndarë0

Tituj të Ngjashëm

MH370: The Plane That Disappeared (2023) me Titra Shqip
Libby, Are You Home Yet? (2022) me Titra Shqip
The Walking Dead – Origins (2021) me Titra Shqip
Prehistoric Planet (2022) me Titra Shqip
The Last Dance (2020)
Human Body: Pushing the Limits (2008) me Titra Shqip
Neymar: The Perfect Chaos (2022) me Titra Shqip
Dark Horses: Italy’s World Cup Triumph (2022) me Titra Shqip
This Is Football (2019) me Titra Shqip
Rise of Empires: Ottoman (2020) me Titra Shqip
Money Heist: From Tokyo to Berlin (2021) me Titra Shqip
Welcome to Earth (2021) me Titra Shqip